In studio cu ... Israel Houghton!

5 iulie 2010

|
Cunoscutul cantaret Isreal Houghton va lansa un nou album in toamna acestui an care se va numi "Love God, Love People" sub licenta "Integrity". Inregistrarile sunt facute in studioul "Abbey Road Studios", iar pe langa faptul ca Israel va interpreta piesele - ca o noutate - el va fi si producator al acestui album impreuna cu Aaron Lindsay si Tommy Sims.
Andy Greer de la revista "CCM Magazine" a discutat cu Israel pe marginea acestui nou proiect si iata cateva detalii despre acesta:
"Referitor la explorarea de sound am incercat sa exploram noi teritorii combinand partea electronica cu cea acustica. Am folosit percutia programata acolo unde poate nu am folosit-o in trecut. Inregistrarile de la Abbey Road sunt practic un vis devenit realitate pentru mine. Nu am simtit nici o presiune in faptul ca lucrez la acest album nou. E al 20lea an in care lucrez la inregistrari de albume si al 10lea an de cand lucrez cu cei de la Integrity. Mostenirea New Breed e deasemenea importanta si in acest proiect. Stiindu-se ceea ce este si reprezinta New Breed incercam sa transferam acea atitudine si in studio. Intotdeauna ne gandim cum putem transpune tot ceea ce facem, fie muzica, fie versuri, in realiate. De multe ori e greu sa transferi energia aceea dintr-un concert live pe un disc pentru ca nu exista acel raspuns imediat din partea audientei, dar cand reusesti sa captezi atitudinea aceea de a-ti face placere sa interpretezi piesele respective ascultatorii vor simti imediat lucrul acesta." (Israel Houghton)
Acest album va contine 12 piese ...
Il asteptam cu nerabdare ... i know i will ... insa pana una alta sa-l urmarim lucrand la inregistrari in Studioul din Abbey Road din Londra ...



Surse: CCM Magazine si Youtube.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariul tau!
Thank you for your comment!

Faceţi căutări:

Spune NU drogurilor

Spune NU drogurilor

Ascult si promovez:

Ascult si promovez:

Cine e interesat:

Arhiva blog: