WOW Hits 2011

13 octombrie 2010


WOW Hits 2011 Track Listing

1. Until The Whole World Hears Casting Crowns
2. Our God (Radio Version) Passion (Featuring Chris Tomlin)
3. What Faith Can Do Kutless
4. The Greatness Of Our God Natalie Grant
5. Healing Hand Of God Jeremy Camp
6. Hold Us Together Matt Maher
7. Love Never Fails Brandon Heath
8. My Own Little World Matthew West
9. The Words I Would Say Sidewalk Prophets
10. Heaven Is The Face Steven Curtis Chapman
11. Better Than A Hallelujah Amy Grant
12. Before The Morning Josh Wilson
13. Love Has Come Mark Schultz
14. You Found Me Big Daddy Weave

1. My Help Comes From The Lord The Museum

REMIXES (Deluxe Edition Only)

1. Tunnel (Savage Headlight Mix) Third Day®
2. Like A Child (Savage Rejuvenation Mix) Jars Of Clay
3. I Need You To Love Me (FredTown Manila Remix) BarlowGirl


1. Get Back Up TobyMac
2. Beautiful Beautiful Francesca Battistelli
3. Born Again Third Day®
5. Healing Begins Tenth Avenue North
6. Born Again Newsboys
7. Hero Skillet
8. Walk On The Water Britt Nicole
9. Let The Waters Rise MIKESCHAIR
10. Forgiven Sanctus Real
11. Your Love Is A Song Switchfoot
12. Follow You Leeland (with special guest Brandon Heath)
13. More Beautiful You Jonny Diaz


1. Starry Night Chris August
2. No Matter What Kerrie Roberts

REMIXES (Deluxe Edition Only)

1. I’m Not Alright (Broken-World Remix) Sanctus Real
2. Walking On The Stars (Garcia Glam Mix) Group1Crew
3. Live Life Loud (The Uprok Remix) Hawk Nelson

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariul tau!
Thank you for your comment!

Faceţi căutări:

Spune NU drogurilor

Spune NU drogurilor

Ascult si promovez:

Ascult si promovez:

Cine e interesat:

Arhiva blog:

Actualizari prin Email: