Dubbed & Freq’d: A Remix Project

12 aprilie 2012

|
TobyMac ... un nume extrem de cunoscut ... Fost component al trupei DCTalk ... cu care a cunoscut lansarea si succesul pe scena muzicala ... apoi o cariera solo impresionanta ... Iata-l din nou in "spotlight" si in 2012 ... si pe locul 3 in topul Billboard albume crestine ... cu albumul "Dubbed & Freq’d: A Remix Project". Albumul contine 12 piese, unele dintre ele extrem de cunoscute ... mai ales ca le avem "in circulatie" din 2006 incoace. Piese ca "Made to love", "No ordinary love" si alte cateva le-am auzit prima data pe albumul "Welcome to diverse city" si apoi reluate pe "Alive and transported" in 2008 ... altele ca "City on our knees", "Showstopper" sau "Tonight" ne sunt cunoscute din 2009, respectiv 2010 ... si iata ca totusi chiar si dupa cativa ani buni ... aceste piese sunt inca pe placul multora.
Am ascultat albumul ... piesa cu piesa ... am incercat sa fac o analogie intre piesele vechi ... si acestea ... Am mai ascultat de-a lungul timpului remixuri la piesele lui Toby. Unele reusite altele ... mai putin reusite. Insa ce pot sa spun e ca albumul asta e absolut ... "demential" (in sensul bun al cuvantului) ... pot sa spun ca "i've been captured" ... ca sa citez un vers al unei piese de pe acest album.
In concluzie ... un album nou ... o "fateta" noua data unor piese ... ceea ce ne lasa impresia ca un lucru de calitate dainuieste si, poate si mai interesant, se innoieste si continua sa fascineze ...
TY Toby ... Keep it up!
Pentru cei care doresc albumul poate fi achizitionat de pe site-urile de specialitate binecunoscute (Amazon, iTunes etc.). 
Nu postati si nu solicitati linkuri de descarcare al acestui album. 
Ne rezervam dreptul de a sterge sau de a nu publica astfel de commenturi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariul tau!
Thank you for your comment!

Faceţi căutări:

Spune NU drogurilor

Spune NU drogurilor

Ascult si promovez:

Ascult si promovez:

Cine e interesat:

Arhiva blog: