In "Camera muzicala" (Music Room) - 1 ...

13 aprilie 2013

|
In ultima vreme s-au lansat extraordinar de multe albume bune ... chiar foarte bune.
Se poate ca numele artistilor sa nu spuna multe unora ... insa pentru marea majoritatea, sau cel putin cei ce sunt conectati la lumea muzicala crestina vestica ... majoritatea acestor nume sunt arhicunoscute.
Ei bine nu ma multumesc doar a asculta sau a urmari piesele (videoclipurile) in varianta lor de album ... Si asta nu pentru ca nu ar fi piese sau albume impresionante ... ci pentru ca as vrea sa aflu si cum suna aceste piese fara prea multe artificii muzicale de gen sintetizatoare, chitari de toate felurile, baterii si tobe care mai de care mai moderne si mai sofisticate ...
Ei bine in ultima vreme ascult (si urmaresc) piesele de pe marea majoritate a albumurilor lansate ... si in varianta live ca sa zic asa ...
Un post de radio pe care il ascult de ceva vreme K-Love ... are lansata de foarte mult timp seria "K-Love Music Room" (Camera muzicala K-Love) ... in care invita diferiti artisti iar acestia interpreteaza principalele piese de pe albumele lansate.
Astazi am urmarit-o in "Music Room" pe Tiffany Lee (Plumb) cu o interpretare excelenta a piesei "Need You now (How many times)".
Ce a iesit ... va las pe voi sa judecati ...
Mie mi-a placut soundul, interpretarea ... piesa cu totul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariul tau!
Thank you for your comment!

Faceţi căutări:

Spune NU drogurilor

Spune NU drogurilor

Ascult si promovez:

Ascult si promovez:

Cine e interesat:

Arhiva blog: