Videoclip nou Skillet!

5 februarie 2014

|
In cursul zilei de ieri s-a lansat un nou videoclip interesant.
Produs de unul din fostii membri ai trupei Skillet, Ben Kasica ... piesa "Not Gonna Die" de pe albumul "Rise" a primit un videoclip pe masura dupa lyrics animated sketch video-ul de anul trecut. 
Albumul e inca cotat in topul albumelor crestine Billboard - actual pe locul 6 dupa 31 de saptamani in care a fost chiar cotat cu pozitia fruntasa timp de mai multe saptamani! 
CD si cover art de la albumul "Rise" al trupei Skillet!
O poveste interesanta ... ce abordeaza subiecte (vizuale) ce lovesc in mod teribil societatea umana ... de la lupta cu drogurile, bolile mentale, alienarea si insingurarea, depresia si alte astfel de subiecte colaterale ... toate isi gasesc loc in aceasta interpretare vizuala a unei piese ce ne forteaza sa privim dincolo de acesta.
Poate ca nu e unul din genurile tale muzicale forte (preferate) insa nu poti sa nu admiti ca trebuie sa meditam si sa lasam sufletul sa ni se bucure cand vedem initiative care sa aduca speranta ... acolo unde "moartea sta sa bata la usa" zilnic ... acolo unde speranta pare doar un vis indepartat ...
In alta ordine de idei va invit sa va bucurati de noul video lansat ... cat si de vechiul sketch video lansat in vara anului trecut.
Cat despre mine ... pot zice doar: Powerful! Awesome! Extrem de actual!
Videoclip oficial - februarie 2014:
Sketch video - iunie 2013:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariul tau!
Thank you for your comment!

Faceţi căutări:

Spune NU drogurilor

Spune NU drogurilor

Ascult si promovez:

Ascult si promovez:

Cine e interesat:

Arhiva blog: