Kevin Max - din nou spre o cariera solo!!!

9 iunie 2014

|
Noul Single Kevin Max intitulat "Infinite"
Anii '90 au adus pe scena muzicii trupa A180, care in timp a devenit Audio Adrenaline. La scurt timp dupa aceea a urmat un contract cu casa de discuri "Forefront Records" si un turneu cu primul album lansat "Don't censor me" (Nu ma cenzura), primul video "AKA Public Schools" si doua turnee "Jesus Freak" si "Bloom". Asa isi incepe scrisoarea catre cei ce iubesc muzica si formatia Audio Adrenaline ... Kevin Max cel ce a fost (din nou) vocea principala AA din ultimii doi ani. Kevin isi ia (oarecum) ramas bun de la aceasta parte din viata si cariera lui ... urmand sa porneasca din nou, de data aceasta cu pasi mult mia siguri inspre o cariera solo. Tot in aceasta scrisoare Kevin rememoreaza momentele unice traite pe vremea cand impreuna cu TobyMac si Michael Tait formau formatia dcTalk (Decent Christian Talk) sau impactul pe care organizatia "Hands and Feet" si lucrarea misionara din Haiti l-a avut asupra lui. Momentul zero al acestei lucrari poate fi numit in viziunea lui inregistrarea pentru videoclipul "Kings and Queens" una dintre piesele de excelenta a muzicii crestine contemporane din ultimii ani. Acel moment a fost unic si definitoriu pentru Kevin, rememorarea acestui moment fiind asa dupa cum chiar el o spune una speciala, cu o incarcatura deosebita si, de ce nu, definitorie pentru perioada urmatoare.
Toti insa se intreaba care ar fi motivul care l-a determinat pe Kevin sa recurga la aceasta decizie? Ei bine, Audio Adrenaline urmeaza sa schimbe oarecum stilul muzical, sa treaca la abordarea unui stil "worship" relativ clasic. Pentru consolidarea acestui fapt cei de la AA au si incheiat un parteneriat interesant cu Acquire the Fire si Ron Luce, iar noul "frontman" al celor de la AA este nimeni altul decat Josh Engler fostul solist vocal al trupei Abandon trupa in care a activat numaiputin de 8 ani in perioada 2004-2012, si pastor de "worship arts" in biserica Bethel, cunoscuti in lumea muzicala pentru albumele de worship in live sessions lansate in ultimii doi ani.
Josh Engler, (ex-Abandon) il va inlocui pe Kevin Max ca si vocalist al formatiei AA si va completa line-up-ul formatiei care mai cuprinde nume ca: Will McGinniss (bass), drummer Jared Byers (tobe/percutie), and guitarist Dwayne Larring (chitara).
Ce urmeaza pentru Kevin Max?
Continuarea oferirii supportului pentru persoanele care traiesc in cele mai grele conditii in Haiti, apoi continuarea unei careiere care a influentat atat lumea crestina, cat si cea care avea nevoie de o raza de speranta. Motto-ul lui Kevin pentru urmatoarea perioada e un statement lansat inca de pe vremea cand Kevin era parte integranta din dcTalk si anume: "If its Christian it ought to be better" (Daca e Crestin atunci trebuie sa fie mai bun), iar aplicarea acestui motto poate fi vazut inca de la prima piesa pe care deja Kevin o lanseaza ca single "Infinite", piesa ce va fi disponibila pe iTunes incepand cu data de 10 iunie si inclusa un urmatorul album-proiect solo ce se va intitula "Broken Temples".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentariul tau!
Thank you for your comment!

Faceţi căutări:

Spune NU drogurilor

Spune NU drogurilor

Ascult si promovez:

Ascult si promovez:

Cine e interesat:

Arhiva blog: